Tilpassede hotellmøbler – Omfattende klassifisering av hotellmøbler

1. Del etter bruksfunksjon.Hotellmøbler inkluderer generelt hotellrommøbler, hotellstuemøbler, hotellrestaurantmøbler, offentlige rommøbler, konferansemøbler osv. Hotellrommøbler er delt inn i standardsuitemøbler, businesssuitemøbler og presidentsuitemøbler i henhold til forskjellige romspesifikasjoner.

2. I henhold til innredningsstilen til hotellmøbler, kan de deles inn i moderne møbler, postmoderne møbler, europeiske klassiske møbler, amerikanske møbler, kinesiske klassiske møbler, neoklassiske møbler, nye dekorative møbler, koreanske pastorale møbler og middelhavsmøbler.

3. I henhold til typen hotellskala er den delt inn i stjerneklassifiserte hotellmøbler, kjedehotellmøbler, forretningshotellmøbler, temahotellmøbler, homestay-møbler og leilighetsmøbler i hotellstil.

4. Møbler er delt inn i rammemøbler, panelmøbler, myke møbler osv. i henhold til dens strukturelle type.

5. Det kan også deles inn i to kategorier: flyttbare møbler og faste møbler.

Aktivitetsmøbler refererer til bevegelige møbler som ikke er festet til vegger eller gulv på et hotell;I vår tradisjonelle forstand, møbler.Den består vanligvis av følgende møbler: hotellseng, toalettbord, nattbord, bagasjeskap, TV-skap, garderobeskap, fritidsstol, salongbord, etc.

Faste møbler refererer til alle tremøbler på et hotell, bortsett fra flyttbare møbler, som er tett tilpasset bygningskroppen.Det er hovedsakelig: designplater i tretak, dører og dørrammer, hodegjerdeskjermer, kroppspaneler, gardinbokser, fotlister, gardinbokser, faste skap, brennevinsskap, minibarer, vaskeskap, håndklestativ, gardinlinjer, luftventiler, taklinjer, og lette kummer.

Uansett hva slags hotell det er, er hotellmøbler uunnværlige.Når det gjelder tilpasning av hotellmøbler, er mote et evig tema, så når du tilpasser møbler, er det nødvendig å tilpasse seg motetrenden, til og med overgå motetrenden og bli en del av moteindustrien.Dette krever ikke bare kundenes preferanser og meninger, men også motefølelsen til designere.Generelt kommer designeres kreativitet fra ulike aspekter av livet, ikke bare ved å bruke trender, men har også en sterk forbindelse med endringer i menneskelige levevaner.Integrering av mote og praktisk innredning i hotellmøbler.


Innleggstid: Jan-29-2024
  • Linkedin
  • youtube
  • facebook
  • twitter