Design og installasjonsstrategi for hotellmøbelprodusenter

Under monteringsprosessen kan du støte på mange uventede spørsmål, og det er også mange steder å være oppmerksom på under monteringsprosessen på hotellmøbelfabrikken.Før du sier en løsning, vennligst minn oss på at typiske panelhotellmøbler (vanligvis uten noe utseende, ren trestruktur) kan monteres DIY, men bare begrenset til noen små klubbmøbler, for eksempel små skoskap, små seter, etc;Store møbelgjenstander, klubbmøbler i heltre, og kanskje møbler med svært sammensatt utseende, som store garderober, lobbyskap osv., er ikke egnet for gjør-det-selv-montering i Chengdu personellundersøkelse, uavhengig av møbelmerke.
1. Ved montering bør man være oppmerksom på vedlikehold av andre aspekter av hjemmet, fordi klubbmøbler med fast installasjon vanligvis er det endelige inngangspunktet under innredningsprosessen (hvis ikke dekorert, er det enda viktigere å vedlikeholde elementene i hjemmet).Etter at klubbmøblene er satt sammen, må de rengjøres.De viktigste vedlikeholdsobjektene er: gulv (spesielt heltregulv), dørkarmer, dører, trapper, tapet, vegglamper, etc.
2. Et annet viktig aspekt ved innredningen av tavletypeklubben er selvfølgelig å personlig følge opp monteringsprosessen og se om det er noen skader under monteringsprosessen.Opprinnelig var det ikke mye tvil om dette, da monteringsarbeiderne er erfarne og svært nøye.
3. Montering av maskinvarekomponenter som håndtak og håndtak: Det er viktig å bestemme monteringsposisjonen, som bør være i den mest passende høyden eller posisjonen for kunden, fremfor kun å fokusere på estetikk.For eksempel skal håndtaket på et hengende skap eller et høydeskap monteres under døren, mens det lille skapet til et gulvskap eller et skrivebord skal plasseres oppå.
4. Vær oppmerksom på å opprettholde renslighet: Dette er spesielt viktig fordi tilpassede møbler er forskjellige fra ferdige møbler.Mange ting er montert og ferdigstilt i klubbhuset, og det må være noen boring, skjæring og andre operasjoner, så det vil uunngåelig bli en del sagflis og støv.


Innleggstid: 13. mars 2024
  • Linkedin
  • youtube
  • facebook
  • twitter